За нас | Bogifilms.bg

За нас

За нас | Bogifilms.bg

Bogifilms.bg

Bogifilms.bg е надежден и безопасен уебсайт за безплатно разпространение на развлекателно съдържание. Уебсайта е създаден на 29 Май 2020г., чрез платформата Alle.bg, а идеята бе замислена през 2018г. 

Повече информация

В този сайт ще намерите много филми и сериали качени от мен, други хора и потребители. За да видите какво съдържание е качено от други хора и потребители, посетете раздела Профили.

Реклами

Сайта показва реклами. Първоначално и рекламите бяха цензорирани, но по необясними причини от Аdskeeper премахнаха цензурата.
Към 18.07.2023г. приходите от тях са на стойност: $29.04.
Към 18.05.2024г. приходите от тях са на стойност: $58.30.

Правила

  • За добавяне на съдържание в сайта:
Неприемливо и нарушаващо правилата съдържание не позволявам да се добавя в уебсайта, тъй като го използвам за лична употреба и трябва на мен да ми е приятно да го посещавам, затова в сайта се прилага цензура, съобразена и с правилата, които са:
  1. Да не се представят действия погазващи етиката и морала.
  2. Да няма пропаганда разпространяваща инакомислие във водещи и/или чувствителни теми.
  3. Да няма lgbtq съдържание.
  • За разпространение на съдържание от сайта:
Разрешава се изтегляне, презаписване, разпространение на съдържанието от сайта към други сайтове, мрежи и т.н. при следните условия, които са:
  1. Да не се премахва логото на Канал Bogifilms, когато има такова.
  2. Да не се разпространява с цел имитиране на Bogifilms.

Облик

Обликът е максимално опростен, за да може достигането до желаното съдържание да бъде лесно. Той е изцяло моя идея, както цветовете, подредбата, представянето и т.н., така и върху запазеният знак на сайта и марката БогиФилми.

Съдържание

Старая се всичко да е на български език, както звука и видеоклиповете, така и текста, затова претърсвам сайтове и подбирам за вас някои от нещата, които намирам. Качеството на всички видеа е с минимална резолюция от 360р и се срещат и с по високо качество: 480р, 720р, 1080р и т.н.

Приятно гледане!  :)