Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 1 (БГ Аудио)

Сезон 1 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: Възходът на змийския народ

720р, стерео звук.
Нинджаго е в мир и нинджите станаха самодоволни. Слуховете за завръщането на лорд Гармадон ги карат да разследват, но те откриват сина му, Лойд Гармадон. Лойд случайно открива гробницата на племето на хипнобраите и ги освобождава.

Епизод 2: У дома

720р, стерео звук.
Нинджите подновяват обучението си, подготвяйки се за надвисналата заплаха от змии. Мистериозен сокол отвежда Зейн до къща на дърво, построена за Лойд от Хипнобраите. Нинджите се изправят срещу Лойд и змиите.

Епизод 3: Змийска отрова

720р, стерео звук.
Изгонен от новия генерал на хипнобраите, Лойд освобождава друго змииско племе от гробницата им и ги повежда срещу хипнобраите. Докато са в Дарът на съдбата, нинджите са посетени от родителите на Джей – Ед и Една.

Епизод 4: Никога не се доверявай на змии

720р, стерео звук.
След среща със Скейлс, двете племена обединяват силите си. Търсейки нови съюзници, Лойд освобождава Пайтор – последният от племето Анакондраи. В крайна сметка също го предава, открадвайки картата му.

Епизод 5: Кутията на Пандора

720р, стерео звук.
Лойд си прави шеги с нинджите, за да ги подмами да се бият помежду си. Ву го насърчава, за да даде на нинджите урок за единството. Пайтор освобождава племената Веномари и Констриктаи от техните гробници и планира да ги обедини.

Епизод 6: Змийският цар

720р, стерео звук.
Пайтор намира древния змийски град Уроборос и се обявява за Змийски цар, предопределеният водач, който ще събуди Великия унищожител – древен, привидно безсмъртен звяр, който ще погълне цял Нинджаго.

Епизод 7: Тик-так

720р, стерео звук.
Когато четиримата нинджи следват мистериозния сокол в гората, те се натъкват на скрита работилница, където Зейн научава тайната за миналото си; той е ниндоид, създаден за да защитава онези, които не могат да се защитят сами.

Епизод 8: Парен каша духа

720р, стерео звук.
Джей и Ния са на среща в Мега-увеселителния парк. Джей убожда ръката си на зъб от Зампфир, предизвиквайки змийска трансформация. Другите три нинджи не успяват да спрат Пайтор и змиите прибират първото острие.

Епизод 9: Кралските ковачи

720р, стерео звук.
Четиримата нинджи отиват под прикритие като танцова трупа и участват в състезание за таланти в стремежа си да спечелят купата на острието, в което е скрито змийско острие, взет от гробницата си от Клъч Пауърс.

Епизод 10: Зелената нинджа

720р, стерео звук.
Змиите копаят за третото змийско острие в Храма на огъня. Кай достига истинския си потенциал и спасява Лойд. Също така се разкрива, че Лойд е предопределената Зелена нинджа.

Епизод 11: Всичко от нищо

720р, стерео звук.
По предложение на Лойд да открадне обратно трите змийски остриета, докато Пайтор отива за четвъртия, нинджите и Сенсей Ву се опитват да проникнат в укреплението на змиите и влизат право в капан.

Епизод 12: Събуждането на Великия унищожител

720р, стерео звук.
При планината, където остриетата могат да бъдат унищожени, Пайтор се разкрива и открадва остриетата обратно. Ния ги спасява като Samurai X и те се отправят към изгубения град Уроборос, за да се опитат да спрат Пайтор.

Епизод 13: Денят на Великия унищожител

720р, стерео звук.
Нинджите трябва да се бият, за да спасят Нинджаго. В крайна сметка само лорд Гармадон, използвайки четирите златни оръжия, може да унищожи Великия унищожител. Той успява да убие змията и се оказва, че Ву е оцелял.