Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 10 (БГ Аудио)

Сезон 10 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: Тъмнината идва

720р, стерео звук.
Лойд посещава Гармадон в затвора Криптариум, който му казва, че „Мракът“, който иска да унищожи всички царства, скоро ще пристигне в Нинджаго. Тежък метал пристига в манастира, за да предупреди нинджите, че тъмнината идва.

Епизод 2: В нарушение

360р, стерео звук.
След като провокирана битка води до връщането на силите на Гармадон, Лойд и Гармадон влизат в облака на мрака в опит да спрат нашествието на оните. Там откриват лидера на оните - Омега Они.

Епизод 3: Падението

360р, стерео звук.
Докато Лойд и Гармадон се опитват да избягат от Оните, Пиксел се подготвя да влезе в тъмнината, за да ги спаси. Междувременно нинджите получават зов за помощ, а Гармадон и Лойд намират бронята на Златния майстор.

Епизод 4: Краят

360р, стерео звук.
Нинджите се връщат в манастира на Спинджицу. Кай изковава отново Златните оръжия, за да могат да се бият с оните. Нинджите, Ву и Гармадон в крайна сметка използват Торнадото на Сътворението, за да победят оните.