Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 11 (БГ Аудио)

Сезон 11 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1 и 2: Пропилян потенциал

480р, стерео звук
Нинджите се наслаждават на живота, играят видеоигри, спят и се киснат в гореща вана. За съжаление, това поведение бързо става ленно и нинджите се изправят срещу учителя Ву, който ги обвинява, че не приемат задълженията си сериозно. Ву се оказва прав. Те са омекнали. Те решават да предприемат нова мисия, за да се върнат във форма.

Епизод 3 и 4: Трудно начало

480р, стерео звук
За да поправят Земния дар, нинджите трябва да вземат важна част на на двигателя, който е бил погълнат от гигантски бръмбар. Зейн решава сам да бъде погълнат и след като намери часта, да бъде издърпан обратно с въже. След това те поправят Земния дар и бягат от бръмбара.

Епизод 5 и 6: Капани и как да оцелееш в тях

480р, стерео звук
Нинджите убеждават Клъч Пауърс да влезе в Древната пирамида. Вътре в пирамидата те случайно освобождават Асфира от гробницата ѝ и тя се съживява. Тя побеждава нинджите и те остават вътре в пирамидата. След това тя повежда войската си към град Нинджаго, търсейки "Коварния измамник".

Епизод 7 и 8: Нинджи срещу лава

480р, стерео звук
Нинджите са в капан в пирамидата и се опитват да избягат, но се натъкват на прииждаща лава и капани по пътя. Те скоро разбират, че липсата им на координация като екип може да се окаже смъртоносна и работят заедно, за да избягат от пирамидата. Въпреки това, когато нещата стават много трудни, нинджите са спасени от Пиксел.

Епизод 9 и 10: Без сили

480р, стерео звук
Нинджите се втурват към музея, за да приберат свитъка, преди да попадне в ръцете на Асфира, но пристигат по едно и също време и се бият за свитъка. Асфира придобива свитъка и хваща нинджите в капан. Дете на име Джейк убеждава Кай, вече безсилен, никога да не се предава и да спаси приятелите си.

Епизод 11 и 12: Никога не вярвай на човек

360р, стерео звук
Ву разказва за история, как той и лорд Гармадон решават да посетят забранената Змийска долина, нарушавайки мира и биват заловени от змиите, но са освободени от Асфира с обещанието да я научат на тайните на Спинджицу. Ву спазва обещанието си и я учи, но тя използва силата, за да превземе племето си.

Епизод 13 и 14: Клубът на изследователите

360р, стерео звук
Нинджите научават за местоположението на втория свитък на Забраненото спинджицу от Клъч Пауърс и нахлуват в Клуба на изследователите, за да го вземат. В крайна сметка те получават свитъка, но предизвикват хаос в клуба.

Епизод 15: Студено сбогуване

360р, стерео звук
След като научиха, че Зейн не е мъртъв, а е бил прогонен в Царството Никога, Учителят Ву се готви да тръгне след него, но нинджите също искат да дойдат. Ву използва свитъка на забраненото спинджицу, за да спре нинджите да отидат. Въпреки това, нинджите го побеждават и сами отиват в царството, преди Ву да им каже, че няма път назад.

Епизод 16 и 17: Кралството Никога

480р, стерео звук
Нинджите пристигат в царството Никога и се опитват да намерят подслон, докато вълците ги нападат, но селяни ги спасяват и ги отвеждат в селото си. Един от тях казва на нинджите за Ледения император и че Зейн е в двореца на императора.

Епизод 18 и 19: Един необичаен съюзник

480р, стерео звук
Нинджите помагат на селяните да създават оръжия, в случай че ледените самураи се върнат отново. Лойд започва пътуването си до Ледения замък с проследвач, който Ния му дава, за да го намери. Той намира Земния дар, намирайки го повреден, което дава надежда на Лойд да намери Зейн.

Епизод 20 и 21: Съобщението

480р, стерео звук
Коул разказваше историята на Ву и Зейн, изправени пред Асфира. Междувременно Лойд и вълка ги напада орел. Те влизат в пещера за да се спасят. Лойд намира съобщение от Зейн и накрая той и вълкът продължават търсенето.

Епизод 22 и 23: Плачът на Крег

480р, стерео звук
Джей и Ния се качват на планината, за да намерят Коул. Коул се озовава в пещера, където е бил Крег. Той осъзнава, че Крегът не е искал да го нарани. Крег показва на Коул къде е Дървото на пътника и те го намират. Джей и Ния срещат Коул, който им казва, че Крег е искал да им помогне.

Епизод 24 и 25: Последният формлинг

480р, стерео звук
Акита разказва историята си на Лойд. Акита и Катару отиват сами, за да получат своите способности за промяна на формата, и двамата ги намират. Междувременно Векс и Леденият император замразяват цялото им село. Когато Акита и Катару пристигат, ледения дракон замразява Катару.

Епизод 26 и 27: Протоколът Кайджу

480р, стерео звук
Обратно в град Нинджаго, Ву и Пиксел се опитват да намерят царството Никога и случайно отприщват Доминантата. Сега Пиксел и Ву трябва да я върнат обратно в Отвъдното царство.

Епизод 28 и 29: Крехка надежда

480р, стерео звук
След като открива ужасната истина за съдбата на Зейн, Лойд се опитва да му помогне да си спомни истинската си самоличност, но Векс го убеждава да повярва, че Лойд е лъжец. Лойд е затворен в подземията, където среща Катару, братът на Акита, който е държан в плен дълго време.

Епизод 30: Пробуждания

480р, стерео звук
Лойд помага на Зейн да си върне спомените си. Акита се събира отново с Катару и всички нинджи се събират отново. Те се връщат в град Нинджаго, където Ву и Пиксел ги очакват.