Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 17 (БГ Аудио)

Сезон 17 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: Земесливането - 1 част

720р, стерео звук.
Една година след "Земесливането", фен на нинджите - Арин и неговата приятелка Сора рискуват всичко, за да спасят живота на малкия дракон Риу.

Епизод 2: Земесливането - 2 част

720р, стерео звук.
Лойд, Арин и Сора отиват да върнат Риу при роднините му и откриват странна нова сила, с която побеждават ловците на дракони.

Епизод 3: Карнавалът на Кръстопътя

720р, стерео звук.
Арин и Сора се измъкват от манастира, за да отидат на Карнавала на Къстопътя и откриват зъл план, който изпитва уменията от обучението им.

Епизод 4: Отвъд лудостта

720р, стерео звук.
Когато Дарът на съдбата пристига без пилот, Лойд, Арин, Сора и Риу следват уликите и намират Кай и Ния, които защитават друга земя.

Епизод 5: Писателите на съдбата

720р, стерео звук.
Земесливане в Облачното кралство принуждава нинджите да се бият с чудовище и се опитват да намерят данни за новото явление.

Епизод 6: Завръщане в Империята

720р, стерео звук.
Сора разбира, че нейно изобретение от миналото се използва за злини и повежда мисия до Империята, но тя, Арин, Лойд и Риу се оказват в капан там.

Епизод 7: Безмозъчни животни

720р, стерео звук.
Лойд среща нов покровител на огъня, докато Сора е принудена да избира между миналото си и бъщето си като нинджа.

Епизод 8: Аз съм опасност

720р, стерео звук.
Сора прониква в регистрационните файлове на Империята, за да намери Риу, докато Ния и Кай изследват мистериозен проход дълбоко под земята.

Епизод 9: Спокойствие отвътре

720р, стерео звук.
Изобретението на Сора усложнява усилията на Лойд и Огнената да освободят драконите, а Сора се измъква от лабораторията, за да ги намери.

Епизод 10: Битката за Втория манастир

720р, стерео звук.
Ния, Кай и Зейн се присъединяват в битката срещу империята. През това време Лойд намира първородният дракон, който го дарява с необикновени сили.

Епизод 11: Манастирът на драконовите ядра

720р, стерео звук.
За да спрат разрастването на трусовете и земесливането, нинджите пътуват до Храма на драконовите ядра, за да научат повече за нещо, наречено “Срастването“, което преди е предотвратило бедствията.

Епизод 12: Бандити в морето

720р, стерео звук.
Нинджите се разделят, за да намерят трите драконови ядра, Арин и Лойд вземат Дарът на съдбата, но кораба им се провреди и търсят помощ от село на мирни фермери на водорасли.

Епизод 13: Неподходящи шеги

720р, стерео звук.
Г-н Фрохики и Зейн се отправят към Кръстопътя, за да намерят намотка от Викониум. През това време шегите на Огнената усложняват мисията на нея и Кай в търсенето на драконовите ядра.

Епизод 14: Последният джин

720р, стерео звук.
Търсещите камъни на Ния водят нея и Сора до нещо, което не са търсили. Използвайки ги по неправилен начин, те предизвикват бродниците. През това време като помощник пазач, г-н Фрохики не може да справи както трябва.

Епизод 15: Наричат ​​го гибел

720р, стерео звук.
Сора и Ния търсят Драконовото ядро ​​с магически компас, докато Арин и Лойд са подложени на изпитание в Градината-майка.

Епизод 16: Земята на изгубените вещи

720р, стерео звук.
В Земята на изгубените неща, Ния се натъква на стар приятел, докато Сора търси алтернативен източник на енергия, за да отблъсне чудовището от сметището.

Епизод 17: Администрацията

720р, стерео звук.
Лойд и Арин пристигат в администрацията, където научават, че Драконовото ядро ​​ще бъде унищожено, ако не действат бързо. За щастие Зейн им помага и успяват успешно да вземат драконовото ядро.

Епизод 18: Безкрайна енергия

720р, стерео звук.
Докато нинджите се опитват да измислят начин да заобиколят енергийната бариера на Империята, императрица Беатрикс тества смъртоносното си оръжие, захранвано от трите драконови ядра.

Епизод 19: Всички ние сме дракони

720р, стерео звук.
Нинджите влизат в империята за да вземат драконовите ядра и да спасят света, за да успеят те имат нужда от помощта на жителите и затова решават в национален ефир да разкрият лошото отношение на императрица Беатрикс към драконите.

Епизод 20: Вътрешна сила

720р, стерео звук.
Яростта и гнева на императрица Беатрикс замъглява преценката ѝ и тя с новото си оръжие тласка земесливанията до повратната точка. От нинджите се очаква именно в този момент да спасят света използвайки драконовите ядра.