Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 2 (БГ Аудио)

Сезон 2 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: -

360р, звук на десен канал.
Точно когато усилията за възстановяване в Нинджаго започват, четиримата нинджи разбират, че злото ще се завърне отново с лорд Гармадон и затова трябва да започне обучението на Лойд, но баща му в този момент изковава от златните оръжия на спинджицу - мега-оръжие.

Епизод 2: Пирати срещу нинджи

360р, стерео звук.
Когато Гармадон случайно съживява пиратите, първоначалните собственици на Дарът на съдбата - безмилостния капитан Сото и неговите пирати започват да плячкосват Нинджаго.

Епизод 3: -

360р, звук на десен канал.
Нинджите са поканени обратно в „Пансиона за добри момчета“, те откриват, че това е капан, поставен от лорд Гармадон и неговите зли реплики на нинджите, създадени от новото мега-оръжие на Гармадон с цел да победят истинските нинджи.

Епизод 4: Нинджаго надпревара

360р, стерео звук.
Нинджата научават, че Доджото на Дарет ще бъде унищожено от строителна фирма на Гармадон и Дарет няма пари да го спаси и затова нинджите се решават да участват в годишното състезание „Нинджаго надпреварата“, за да спечелят неговата парична награда и да спасят доджото.

Епизод 5: Детска игра

360р, стерео звук.
Гармадон отново използва своето мега-оръжие, този път за да съживи вкаменелостите на чудовище, а нинджите са превърнати в деца и сега са принудени да потърсят помощта на Лойд, за да се бият със свирепото чудовище.

Епизод 6: -

360р, звук на десен канал.
Гармадон разбира, че рано или късно Лойд ще стане зелената нинджа и пътува назад във времето, за да отмени миналото и да отърве Лойд от бъдещето за да не стане никога зелена нинджа. Нинджите разбират неговия план и започват да го преследват назад във времето за да го спрат.

Епизод 7: -

360р, звук на десен канал.
Нинджите се изправят срещу каменен самурайски воин, която отрова от Великия унищожител е съживила, докато Гармадон търси легендарния Тъмен остров, за който се твърди, че притежава тъмни сили.

Епизод 8: Денят в който Нинджаго спря да се върти

360р, стерео звук.
Нинджите се опитват да избягат от Каменната армия, овладяна от Гармадон чрез „Шлема на мрака“.

Епизод 9: -

360р, звук на десен канал.
Нинджите, Лойд, Сенсей Ву и Мисако пътуват до Тъмния остров, за да намерят „Храма на светлината“, който може да възстанови елементните сили на нинджите, но през пътуването си те откриват създателя на Зейн.

Епизод 10: -

360р, звук на десен канал.
След като се бият с Каменната армия на Гармадон, нинджите най-накрая пристигат в Храма на светлината, където впрягат своите чисти елементни сили, концентрирайки ги върху Лойд, който става по-силен, отколкото някога си е представял.

Епизод 11: -

360р, звук на десен канал.
Опитът на нинджите да върнат „Шлема на мрака“ на мястото му при Небесния часовник, за да предотвратят началото на последната битка между Лойд и баща му, се проваля, се създава Супер оръжие, което може да унищожи цялото Нинджаго.

Епизод 12: Завръщането на Върховния лорд

360р, звук на десен канал.
Когато Гармадон използва новото си супер-оръжие, за да превърне Нинджаго в зло обитание, той несъзнателно нарушава баланса, позволявайки на Върховния лорд да се всели в тялото му.

Епизод 13: -

360р, звук на десен канал.
Голяма тъмнина е паднала върху Нинджаго, тъй като Супер-оръжието на Гармадон го е превърнало в зло, но Лойд и Нинджите откриват, че светлината е по-мощна от тъмнината - и последната и окончателна битка започва.