Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 3 (БГ Аудио)

Сезон 3 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: Завръщането

360р, звук на десен канал
Духът на победения Върховен лорд е заразил електрическата мрежа на Нинджаго с цел да отмъсти на златната нинджа. За щастие нинджите имат мощните Техно остриета, въпреки че не знаят как да ги използват.

Епизод 2: -

360р, звук на десен канал
Нинджите се крият от роботите, които ги преследват. Единственият им шанс за победа е да научат тайните на Техно остриетата и да ги използват, за да изтрият Върховния лорд и да спасят Нинджаго от тази технологична заплаха.

Епизод 3: -

360р, стерео звук
Токът е спрял в цял Нинджаго, но твърдият диск, съдържащ Върховния лорд, е откраднат от непознат крадец, който сега изпраща ниндроиди с алтернативно захранване, за да нападнат нинджите и да заловят Лойд.

Епизод 4: Проклятието на Златният господар

360р, стерео звук
Нинджите търсят твърдия диск и това ги отвежда дълбоко под земята, където са подпомогнати от стар враг. Но Непознатият и неговите ниндроиди са все по-близо до залавянето на Лойд.

Епизод 5: Добре дошли в Диджисвят

360р, стерео звук
Пайтор и неговите ниндроиди са заловили Лойд и източват златните му сили, за да върнат Върховния лорд обратно в Нинджаго. Нинджите използват Техно остриетата и да влизат в „Диджисвят“ в дръзко спасяване в твърдия диск на Върховния лорд за да го изтрият.

Епизод 6: Кодово име „Арктурас“

360р, стерео звук
Нинджите откриват кодовото име: Арктурас. Без да знаят отиват някъде, където не са и подозирали, че ще отидат.

Епизод 7: В открития космос

360р, стерео звук
Нинджите ще трябва бързо да се адаптират към космоса, докато се състезават с ниндроидите, за да намерят Златните оръжия на Спинджицу.

Епизод 8: -

360р, звук на десен канал
Нинджите ремонтират счупения кораб на Арктурас, за да се върнат у дома. Докато го правят, те откриват, че Върховния лорд е използвал златните оръжия, за да се върне във физическия свят като Всемогъщия златен господар.
-