Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 5 (БГ Аудио)

Сезон 5 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: -

720р, звук на ляв канал
Ву отваря магазин за чай и моли нинджите да му помогнат да го рекламира. Лойд е помолен да отиде на самостоятелна мисия, но открива, че това е капан от прокълнат дух на име Моро, който е избягал от Прокълнатото царство.

Епизод 2: -

720р, звук на ляв канал
Ву разкрива, че духът, който е превзел тялото на Лойд, е бил на първия му ученик, майстора на вятъра. След това нинджите се впускат в мисия да спасят Лойд. Ву и Мисако казват на Ниа, че притежава сила, за която не е знаела.

Епизод 3: -

360р, стерео звук
Нинджите пристигат в Стикс, за да намерят Ронин, който има свитъка на Ерджицу. Моро обаче също е на лов за свитъка и ги следи.

Епизод 4: -

360р, стерео звук
Моро има свитъка. Нинджите откриват нов начин да научат Ерджицу, като посещават обитаваната от духове къща на Сенсей Янг.

Епизод 5: -

360р, стерео звук
Сега, когато нинджите знаят Ерджицу, те се подготвят да търсят втората следа към гробницата. Те трябва да се качат в Облачното кралство и да си вземат Меча на Светилището.

Епизод 6: -

360р, стерео звук
В Облачното кралство, където се пишат съдбите, нинджите трябва да получат Меча на Светилището, като се срещнат с Майстора Писател. Но бягството на Моро от Прокълнатото царство поставя бъдещето в хаос.

Епизод 7: -

720р, звук на ляв канал
Нинджите имат предметите, от които се нуждаят за гробницата на Първия спинджицу майстор, но преди да успеят да разгадаят последната загадка, която води до местоположението на гробницата, Ронин открадва меча, за да го даде на Моро в замяна на душата му.

Епизод 8: -

360р, звук на десен канал
Нинджите използват хеликоптера на Ронин, за да пътуват до гробницата на първия майстор на Спинджицу, но те откриват, че Моро ги е изпреварил.

Епизод 9: -

360р, звук на десен канал
Моро с кралския кристал е отворил портал към Прокълнатото царство и призраци са превзели градчето Стикс. Екипът на нинджите отиват под прикритие, за да проникнят в града и да отведат Лойд до кристала, преди новият господар на Доминантата да пристигне.

Епизод 10: -

360р, звук на десен канал
Лойд е в капан в Прокълнатото царство, а Доминантата е пристигнала в Нинджаго. Сега зависи от останалите нинджи да спрат Доминантата, но нейната армия от призраци ги затруднява.