Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 6 (БГ Аудио)

Сезон 6 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: Опозорени

360р, стерео звук
След като унищожиха Прокълнатото царство и спасиха Нинджаго, нинджите откриха нова слава. Но те трябва да внимават какво си пожелават, защото ново зло, наречено Надакан Джина, е освободен и е започнал нова епоха на пиратството.

Епизод 2: Обществени врагове №1

720р, стерео звук
Нинджите трябва да намерят възможно най-много данни за Надакан, преди той да намери Царския кристал, но след като нинджите са обозначени като врагове, нашите герои се оказват преследвани от стария си приятел, Ронин.

Епизод 3: В затвора

480р, стерео звук
Затворени в Криптариум, нинджите намират стар враг. Междувременно Надакан спасява своя закъсал екипаж и придобива нова идея, заедно с нов мистериозен план.

Епизод 4: Възходът на пиратите

360р, стерео звук
Джей си пожела да промени бъдещето си, но това промени миналото му завинаги.

Епизод 5: С желание и късмет

720р, стерео звук
Нинджите пътуват до таен остров, за да получат отрова от Тигровата вдовица, която да използват срещу Надакан. Планът се обърква, когато Надакан и неговите небесни пирати пристигат, за да ги спрат.

Епизод 6: Моята вечеря с Надакан

720р, стерео звук
Джей трябва да направи каквото е необходимо, за да избяга от злодейските лапи на Надакан, докато останалите нинджи се опитват да оцелеят и да избягат от Острова на тигровата вдовица.

Епизод 7: Господари на желанията

480р, стерео звук
Ния се осмелява да проникне из Небесните пирати в опит да спаси Джей и да победи Надакан веднъж завинаги.

Епизод 8: Последна надежда

720р, стерео звук
Когато последните двама останали нинджи са защитени на място, което никой не би посмял да погледне, Небесните пирати откриват местонахождението им и нападат.

Епизод 9: Операция „Земя на хоризонта“

480р, стерео звук
Джей набира помощ от стари съюзници, за да спре церемониалната сватба на Надакан.

Епизод 10: Пътят към дома

720р, стерео звук
Спасените нинджи се втурват да спасят Ния, но закъсняват - сватбата с Надакан е завършена. Когато Надакан придобива безкрайни желания, Джей има само едно.