Лего нинджаго: Майсторите на спинджицу - Сезон 8 (БГ Аудио)

Сезон 8 (БГ Аудио)

Сенсей Ву събира четирима младежи – Кай, Коул, Джей и Зейн, за да ги тренира за нинджи. Те трябва да усвоят силите на елементите и оръжията за спинджицу, за да запазят земята на Нинджаго от злия лорд Гармадон.
Сподели

Епизод 1: Маската на измамата

720р, стерео звук
Измина една година, откакто учителят Ву бе изгубен във времето и нинджите са пръснати из Нинджаго, но се прегрупират, когато мощна реликва е открадната от група маскирани престъпници, наречени Синовете на Гармадон. Научавайки за важността на открадната „Они маска“, те са извикани да защитят кралското семейство и тяхната Они маска.

Епизод 2: Нефритената принцеса

360р, стерео звук
Лойд и Харуми се подвизават по улиците на град Нинджаго. Междувременно Коул разбира, че под двореца са заложени бомби. Точно тогава Синовете на Гармадон нападат двореца, за да откраднат маската на измамата. Хътчинс помага на Лойд и Харуми да избягат с маската през таен тунел. Те бягат, но са нападнати и Синовете на Гармадон успяват да вземат маската от тях.

Епизод 3: Демонът Они и Драконът

360р, стерео звук
Нинджите позволяват на Харуми да живее с тях на Дарът на съдбата. Мистаке разказва на Лойд и Джей за приказката за Царството на Они и Дракони и че Синовете на Гармадон планират да използват они маските, за да възкресят лорд Гармадон. Междувременно Коул и Зейн успяват да накарат Люк Кънингам да им каже местоположението на свърталището на Синовете на Гармадон.

Епизод 4: Снейк Ягуар

360р, стерео звук
Зейн е отведен в скривалището на Синовете на Гармадон в метрото, където среща Килоу, който отговаря за приемането на нови членове със състезания.Зейн се среща с Коул в една килия и научава, че лидерът на групата се казва "Фантом". Коул бяга с бебе, което е „ключът“ към последната они маска. Състезанието започва, но и се разкрива, че Снейк Ягуар е нинджа.

Епизод 5: Свирепата буря

360р, стерео звук
След битка с г-н И, Зейн е тежко повреден и оставен в пустинята. Докато се грижат за бебето, те откриват, че одеялото му е карта, по която може да се намери последната они маска. Пиксел се разкрива като Самурай X точно преди нейните хакнати мечове да ударят кораба. При удара, Лойд и Харуми падат, използвайки картата като парашут. Междувременно Дарът на съдбата се разбива в джунглата.

Епизод 6: Фантома

720р, стерео звук
Нинджите се опитват да поправят кораба и откриват, че бебето е Ву, който се възстановява от силата на връщащото острие. Освен това те откриват, че Фарнтома е Харуми. Междувременно Харуми и Лойд намират лодка и я използват, за да пътуват по река, но са нападнати от чудовище, което разбива лодката. Те успяват да избягат от чудовището и намират храма на Оните.

Епизод 7: Игра на маски

360р, стерео звук
Лойд и Харуми влизат в храма на Они и след като минават покрай някои капани, двамата в крайна сметка намират последната маска. Лойд разбира, че тя е Фантома. Харуми грабва маската и я използва, за да победи Лойд, преди да напусне храма. Междувременно нинджите са вързани от Синовете на Гармадон, които са превзели кораба и го използват, за да пристигнат в храма.

Епизод 8: Зло заварили

360р, стерео звук
Нинджите се връщат в Нинджаго и пристигат в полицейския участък, за да поискат помощ за спиране на плана на Синовете на Гармадон. Междувременно Синовете на Гармадон довеждат Лойд в Храма на Възкресението, където ще се състои церемонията по възкресяването на Гармадон. Нинджите успяват да използват Спинджицу, за да затворят портала и да победят Синовете на Гармадон.

Епизод 9: Истински потенциал

360р, стерео звук
Лорд Гармадон се завръща в Нинджаго и освобождава всички затворени Синове на Гармадон, а Харуми го насърчава да постигне истинския си потенциал, като победи сина си в битка. Лойд, вярвайки, че е предопределен да се бие сам с баща си, заключва нинджите. Пристигайки в затвора, Лойд се изправя срещу баща си и двамата се бият.

Епизод 10: Големи неприятности в малък Нинджаго

360р, стерео звук
Нинджите получават пътешественически чай от Мистаке и тръгват да се бият с каменния великан, построен от Гармадон. Лойд бяга с Ву, но се натъква на Харуми. Великана се появява и смазва Дарът на съдбата, докато Харуми принуждава Лойд да наблюдава, но  нинджи използват чая от Мистаке, откривайки, че е чайът е пътешественически и се озовават в Царството на Они и Драконите.